Onze checkout portfolio

Een checkoutzone is ontzettend belangrijk in uw winkel. Bijvoorbeeld de klantvriendelijkheid, ARBO richtlijnen, doorloopsnelheid zijn slechts enkele factoren die de beleving in en om de checkoutzone beïnvloeden.  Pillen Checkouts is door haar innovatieve en eigen engineering in staat om als producent een checkout aan te bieden die bij uw formele/ winkel past en klaar is voor trends en toekomst ontwikkelingen zoals RFID, selfscan, etc. Wij bouwen modulair en materiaalonafhankelijk en daarmee zijn we in staat om verschillende materiaal wensen toe te passen: metaal, hout, kunststof, aluminium, geen enkel probleem bij Pillen.

Enkele checkouts

Enkele checkouts

Express Checkouts

Express Checkouts

Dubbele checkout

Dubbele checkout

Tandem checkout

Tandem checkout

Selfscan checkout

Selfscan checkout

Counters

Counters

Checkout accessoires

Checkout accessoires

Interieur- elementen

Interieur- elementen

De checkoutzone van de toekomst

Pillen biedt een uitgebreide portfolio aan checkout uitvoeringen. Een ruime keuze. Onafhankelijk of u nu een groothandel bent of een drogisterijketen, bij Pillen vindt u een passende oplossing voor uw kassazone. Wij adviseren u een checkout te kiezen met beleving en comfort, dat klaar is voor de toekomst. Als producent van checkouts bieden wij enkelband kassameubel, dubbele kassameubelen, tandem opstellingen, counters, express counters.  Niet onbelangrijk is dat Pillen ook producten ontwikkeld voor om uw kassameubel waardoor de checkoutzone effectiever gaat functioneren ook naar uw klant toe. Moderne techniek zoals de checkout organizer of een LED kassanummer kunnen het verschil maken in uw checkoutzone.

Kassameubelen met verschillende bandlengtes en pakbox groottes

De kassameubelen worden geproduceerd en geassembleerd bij Pillen en deze worden compleet aangeleverd in uw winkel. De kassameubelen zijn modulair opgebouwd en kunnen in verschillende bandlengtes en/of in een linker of rechteruitvoering geleverd worden.

Klantspecifiek op maat

Voor ketenspecifieke of unieke design checkouts bent u bij Pillen aan het juiste adres. Eigenlijk is dat ook een van onze verborgen krachten. Een uniek meubel van hoge kwaliteit en een uitstraling van hoog niveau. Bespreek met ons uw wensen en wij zoeken samen met u naar de passende oplossing.