Checkout lijnen en materiaalkeuzes

De Checkout materiaal lijnen bij Pillen

De checkouts van Pillen zijn er in zoveel verschillende uitvoeringen en lijnen verkrijgbaar.  Eigenlijk bouwen en ontwerpen wij materiaal en vorm onafhankelijk. Toch zijn er lijnen en bouwmodules te herkennen om ook efficiënt te kunnen bouwen. Van enkelstuks tot formule kassameubel in grote series is Pillen sinds 1997 in staat deze te leveren. Door de jaren heen zijn er een aantal bouwlijnen te onderscheiden van enkele tot dubbele tot complete tandem kassameubelen en servicebalie opstellingen.

Het grootste onderscheid in de verschillende bouwlijnen zit primair in de onderbouw (gondel) van het kassameubel en hierbij de materiaal en prijsniveau. De bovenbouw (kassaband en cockpit en warenbak) gedeelte zijn opgebouwd uit aluminium en sheet componenten en in principe bij alle kassameubel lijnen hetzelfde opgebouwd.

Pillen Checkout Millenium Line: Aluminium en houten onderbouw
De onderbouw (gondel) is veelal opgebouwd uit aluminiumprofielen in combinatie met houtelementen. De gondel/ onderbouw en daarmee houtlook is met elke opdruk en of HPL vorm te geven en aan te passen aan het interieur van uw winkel/ interieur.  Deze lijn is de classic van Pillen en veel de materiaal en design bewuste ondernemer.

Enkel kassameubel Pillen Checkout systems

Pillen Checkout Wood Line: Houten onderbouw
De Woodline van Pillen Checkouts is helemaal opgebouwd uit een houtconstructie. Hiermee is deze gondel/ onderbouw snel en eenvoudig te bouwen. De afwerking is af te werken met alle HPL kleur elementen.

Kassameubel Pillen in supermarkt

Pillen Smart Line
Ook beschikt Pillen over de mogelijkheid om een formule meubel naar wens te bouwen uit  een uniek Future proof materiaal… De zogenaamde Smart Line. Staat u er voor open als retailer met de blik op de toekomst?

Pillen Checkouts zelfscan