Onze counters en balie opstellingen

U als professional weet hoe belangrijk het is om goede service te kunnen verlenen. Een goed ingerichte service balie, counter speelt hierbij een belangrijke rol. Een professionele inrichting en een persoonlijke uitstraling geven uw medewerkers een postief gevoel maar ook uw klant. Naast de standaard modellen zijn er ook verschillende moderne design uitvoeringen. Uitvoeringen met LED displays of ingebouwde flatscreens behoren tot de mogelijkheden.

Integratie van instore communicatie en moderne systemen

De systemen van Pillen kunnen ook worden voorzien van eenvoudig uitwisselbare instore-signing. Bijvoorbeeld bedrukte uitwisselbare magneetplaten, maar ook textielframes waarbij een communicatie boodschap (visual) eenvoudig uitwisselbaar is. Ook worden e balies en counters individueel aangepast voor de integratie van uw kassa systemen.

Klaar voor de toekomst met uw counter

De bouwmethode van Pillen is met de blik op de toekomst. De materiaalonafhankelijke manier van bouwen zorgt er voor dat er kunststoffen, hout componenten en aluminium delen gecombineerd worden wat er voor zorgt dat detectie en andere vormen van draadloze communicatie/ registratie niet verstoord worden. Alles met ervaring uit de praktijk.

Voorloop kassaband voor balies & counters geen probleem

Omdat we bij Pillen checkouts zowel grote als kleine kassameubelen bouwen kunnen wij uiteraard uw balie ook voorzien van een voorloop band. Ook bestaan er verrijdbare hybride uitvoeringen die eenvoudig verplaatsbaar zijn in de winkel. Deze uitvoeringen kunnen ook allemaal opgebouwd worden met uw bestaande kassasystemen zoals geldcassettes, monitoren, etc.

Jaarlijks richt Pillen honderden balies/ counters in en onze adviseurs weten waarover ze praten. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.