Tandem checkout opstelling

Bij een tandem checkout opstelling zitten de medewerkers nagenoeg naast elkaar in de checkoutopstelling. De medewerkers hebben hierbij hun eigen checkouts ter beschikking. Door de checkouts achter elkaar te plaatsen geeft dit in de breedte een enorm plaatsvoordeel. Dat maakt dat deze opstelling uitermate geschikt is voor een winkel met weinig ruimte in de breedte. Veel enkele checkouts van Pillen zijn ook geschikt als tandem opstelling en bieden de oplossing voor smallere checkoutzones.

Tandem checkouts van standaard tot compleet op maat

Bij Pillen wordt uw project van begin tot eind door onze adviseurs begeleid. Belangrijke keuzes of u in uw checkoutzone alleen maar tandem opstellingen wilt of u kiest ook voor een combinatie van een tandem opstelling met een enkel kassameubel of express meubel. Wij helpen u hierbij. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van checkout zones stemmen wij samen met u de juiste oplossing af. Wij houden hierbij uiteraard rekening met ergonomie, comfort maar ook de klantbeleving.

Heeft u vragen over uw ontwerp of plant u en checkoutzone om te bouwen? Wij adviseren u graag en maakt u met ons een afspraak, dan staan wij u graag persoonlijk te woord.

Enkele checkouts

Enkele checkouts

Express Checkouts

Express Checkouts

Dubbele checkout

Dubbele checkout

Tandem checkout

Tandem checkout

Selfscan checkout

Selfscan checkout

Counters

Counters

Checkout accessoires

Checkout accessoires

Interieur- elementen

Interieur- elementen