Instore Signing

Pillen is sinds 1997 gepassioneerd en specialist in de kassazone, maar onze passie en ervaring  in winkels gaat inmiddels veel verder dan alleen de kassazone. Pillen heeft  duizenden vierkante meters instore signing geplaatst in supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen en daar houden wij van. Kleuren, duidelijke communicatie, creativiteit.  Wij werken samen met grote digitale printers en reclamebureaus en zijn zelf gepassioneerd en liefhebben van een mooie en goede frisse winkelbeleving. Wij werken zelf veel met  aluminium textielframes. Met onze eigen profielen kunnen we onszelf gerust textielframe expert noemen.

Grote fotowanden met prints in supermarkten
Grote fotowanden of grote plafondelementen bouwen wij veelal met aluminium textielframes. De toepassing van het aluminium profielsysteem die met fotodoeken in te spannen zijn maken van iedere  afdeling in uw winkel een eyecatcher.  Ook hebben de fotodoeken een geluiddempende werking zodat ook het geluidsniveau in uw winkel beter wordt beheerst.

Instore signing met passie
Deze instore signing methode is eenvoudig toe te passen en geven uw winkel snel eenvoudig een nieuwe look!  Daag ons eens uit in het creëren van uw winkel beveilig met de instore signing oplossingen van Pillen met behulp van textielframes.

Wij bouwen met textielframes:
Fotowanden, Fotoplafonds, Vrije vormen , Stellingreclame

Naadloos fotowanden en stickers
Uiteraard kunnen wij u ook fullcolour stickers, naadloos fotobehang leveren en andere instore-signing oplossingen!

Voor meer informatie over instore signing