Tochtoplossingen.nl de oplossing dichtbij voor tochtproblemen.

Pillen  ontwerpt,  bouwt en richt werkplekken  in voor supermarkten, drogisterijen, tuincentra, winkelcentra. In deze omgevingen zijn veelal ook veel uitdagingen met tocht en windoverlast.

Tocht en kou in de supermarkt
Bij de inrichting van de kassa en servicebalie zone richten wij veel aandacht aan ergonomie. Zo bieden wij duurzame en energiezuinige winkelverwarming aan van HeatFun infraroodverwarming. Maar iets wat veelal nog onderschat wordt is: tocht op de winkelvloer. Met name bij de in en uitgang van supermarkten, drogisterijen, tuincentra is tocht een groot probleem. Een koude luchtstroom verstoord het binnenklimaat in uw winkel enorm en kan voor veel overlast zorgen.

Windsafe tochtoplossingen.

Pillen werkt nauw samen met Windsafe tochtoplossingen bij de inrichting van kassazones. Ook in bestaande situaties of probleemzones zetten wij de expertise samen in met Windsafe om u weer tochtvrij te maken.

Laat  u zich door Pillen adviseren welke Windsafe oplossingen u het beste in kunt zetten. Wij adviseren de combinatie: HeatFun infraroodverwarming en Windsafe tochtoplossingen.