Onze competenties

Kassazones bestaan tegenwoordig niet enkel en alleen meer uit een kassameubel. Een kassazone verdient namelijk veel meer aandacht om de perfecte shop ervaring voor uw klanten en comfortabele werkomgeving voor uw medewerkers te bieden. Daarom is Pillen inmiddels niet alleen meer een producent van kassameubelen, maar zijn wij doorgegroeid als retailondernemer met onder andere verschillende Plug & Play oplossingen, zoals displays, instore signing, infraroodverwarming, LED-verlichting etc. In elke winkel / kassazone passen wij de beste materialen toe en maken wij van uw winkelomgeving een functionele eye catcher.

Tijdens het zoeken naar de beste oplossingen voor uw winkel zijn wij graag uw partner aan uw zijde. Wij stellen graag onze expertise ter beschikking voor uw bedrijf, om zo tot de beste oplossing te komen om de winkelervaring in uw winkel te verbeteren. Niet alleen in en rond het kassagebied maar ook daaromheen.

Onze werkwijze van A tot Z in de winkelinrichting met onze plug & play producten

– Inventarisatie & Brainstormsessie: onze projectmanagers maken samen met u een inventarisatie van uw wensen. In een brainstorm sessie denken wij samen met u “out of the box”. Elk Pillen product is uniek samen te stellen door u als klant.

– Design & Engineering: de afdeling engineering gaat met uw wensen aan de slag om uw product te ontwikkelen. Samen met u wordt een definitieve uitvoering bepaald.

– Productie: de checkouts, plafondelementen, etc. worden allemaal in eigen fabrieken geproduceerd en uiteindelijk ook als eindproduct samengesteld. Van hout en metaalbewerking tot complete assemblage.

– Projectmanagement: gedurende het project houdt ons projectmanagement de productiestappen nauwlettend in de gaten om zo kwaliteit en praktische oplossingen van uw eindproduct/ checkout te bewaken.

– Nazorg: service onderhoud staan bij Pillen hoog in het vaandel. Ons service team staat altijd paraat om storingen en service te verlenen aan uw meubelen. Ook storingen aan niet Pillen producten kunnen door onze service teams worden verholpen.

Wij adviseren u in:

 • Materiaalkeuzes
 • Technisch en bouwkundig advies
 • Richtlijnen omtrent werkplek comfort (ARBO)
 • Klantvriendelijkheid
 • Winkelbeleving
 • Kosten efficient denken

Wat doen wij allemaal?

 • Planning
 • Design
 • Technische optimalisatie
 • Montage & productie
 • Ready-to-use Plug & play in de winkel

Pofiteer van onze jarenlange ervaring in Checkouts en Retail inrichting. We begeleiden projecten van klein tot groot. Als adviseur staan we aan uw zijde en proberen we voor u en uw klanten de perfecte match te vinden. Onze medewerkers ontwikkelen voor u de ideale retail omgeving met een passende visie bij uw concept. Van kleine ondernemer tot grote supermarkt keten staan wij voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Lamineren / Printen Lamineren / Printen Houtafdeling Houtafdeling

 

Contact formulier

Naam E-mail Telefoonnummer Bericht $(document).ready(function() { try { $(“#INNO_Form_Referer”).val(document.referrer); var newDate = new Date(); var datetime = newDate.today() + ” ” + newDate.timeNow(); //var datetime = newDate.toLocaleString(“nl-NL”); $(“#INNO_Form_DateTime”).val(datetime); } catch (error) { //alert(error); } });