Spanplafonds vrije vormen: plafondelementen op maat!

Plug & Play lichtgewicht spanplafonds op maat. Pillen heeft een geschikte plug & play oplossing ontwikkeeld om in uw winkel, afdeling meer intimiteit te bieden, of duidelijker te communiceren. De plafondelementen worden opgebouwd uit een spanprofiel, dat bespannen wordt met een individueel te printen stofbespanning. Bijvoorbeeld in uw huiskleur of een fotografische print. Alles wat u kunt dromen is ook te beprinten. De combinatie van een aluminium spanprofiel en textiel resulteren in geweldige lichtgewicht plafondelementen in vrije vormen. Daarmee bent u flexibel en bouwkundig niet snel gebonden aan grote aanpassingen of constructieve wijzigingen.

Spanplafonds verbeteren de akoestiek in winkels

De flexibele plafondelementen van Pillen verbeteren de akoestiek in uw afdeling of winkel. De stofbespanning heeft een akoestische werking. Extra kunnen de plafond ook uitgevoerd worden met een extra dempend materiaal voor een nog beter akoestisch resultaat.

Integratie van LED spots

Ook kan probleemloos LED verlichting in de zwevende plafondelementen geïntegreerd worden. In overleg met u als klant integreren wij uw LED spots volgens uw gemaakte lichtplan. Ook kunnen wij voor u de LED verlichting leveren. De keuze is aan u, dat is voordeel van onze plafond oplossingen.

De toekomst van slimme plafondelementen

Ondertussen heeft Pillen al verschillende moderne systemen geïntegreerd in haar plafond elementen:

  • Infraroodverwarming (werkplek verwarming)
  • Airco’s en koeling units
  • Geluidsinstallatie
  • Diverse sensoren

Kortom de kracht van Plug & Play van de lichtgewicht plafonds

Bent u op zoek naar een flexibele oplossing om uw afdeling te upgraden of om uw winkel te voorzien van echte mooie eye-catchers? Zoekt u naar een plug & play oplossing van intergratie van sensoren en of andere installatie technieken? De spanplafond elementen van Pillen zijn licht van gewicht en dragen bij aan het snel omturnen van uw interieur/ winkel in een nieuwe look. Onze adviseurs bespreken graag met u de mogelijkheden. Niets lijkt ons onmogelijk!