Signing en winkelaankleding

Daag uw interieur eens uit! Een goed doordacht concept van creatie en beleving daar draait het om in elk interieur. De producten van Pilen bieden de mogelijkheid om uw interieur functioneel in te richten in samenhang met een optimale interieurbeleving.

Van idee tot 3D visualisatie

Een goede inrichting, begint met een goed concept! Pillen heeft zijn eigen interieurspecialisten die voor uw situatie een goed functioneel concept kunnen ontwikkelen en dit zelfs 3D kunnen visualiseren door middel van rendering. Heeft u verdere vragen omtrent onze mogelijkheden in concepting en/of rendering? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

Indoor signing in uw winkel

Verbeter de winkelbeleving van uw klant met een compleet in balans georienteerde vorm van indoor signing in uw retail formule. Wij als Pillen passen verschillende concepten toe om uw boodschap op de juiste manier te communiceren bij uw klanten. Een communicatie moet de aandacht trekken, een beleving creëren voor uw klant.

Indoor signing met displays en goede productpresentaties

Als retailprofessional is Pillen Checkouts al sinds 1997 actief in diverse retailomgevingen. Wij verbouwen in veel winkelconcepten lichtgewicht aluminium profielen die bespannen kunnen met zogenaamde peesdoeken. Deze peesdoeken zijn eenvoudig uit te wisselen en geven ook een warme en luxe uitstraling. Deze kunnen indien gewenst ook uit gevoerd worden met een LED verlichting voor nog meer impact.  Inmiddels worden deze textielframe oplossingen ook toegepast in checkouts, counters, stellingen en maken zijn tegenwoordig integraal deel uit van veel retail signing.

Waar ligt de toekomst van indoor signing?

Moderne signing is tegenwoordig niet alleen maar een aantal displays neerzetten of enkele visuals aan de wand. Als voorbeeld benoemen wij het samenspel van een goede verlichting in combinatie met een juiste productpresentatie. Licht heeft veel invloed op de winkelbeleving en daarmee uw indoor signing. Met onze ervaring ontwerpen en realiseren wij samen met u een optimale winkelbeleving en proberen wij uw communicatie of display doelstellig op de winkelvloer om te zetten in een actie bij uw klant.

Wat voor indoor signing / winkelreclame kan Pillen u bieden?

Vloer stickers, 3D gefreesde letters in diverse materialen, fotowanden, koofsigning, vrije plafonelementen, full-colour prints. LEDframes, aluminium spanframes met peesdoeken.  In overleg met uw verzorgen wij het gehele proces van concept vormgeving tot met de productie en uiteindelijk ook de montage van uw indoor signing.

 

 

Instore communicatie – Signing Instore communicatie - Signing Instore communicatie – Plafondelement Instore communicatie - Plafondelement

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze toepassingen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Contact formulier

Naam E-mail Telefoonnummer Bericht $(document).ready(function() { try { $(“#INNO_Form_Referer”).val(document.referrer); var newDate = new Date(); var datetime = newDate.today() + ” ” + newDate.timeNow(); //var datetime = newDate.toLocaleString(“nl-NL”); $(“#INNO_Form_DateTime”).val(datetime); } catch (error) { //alert(error); } });