Onze ergomische en technologie oplossingen

Wat wij met onze ervaring geleerd hebben wordt ook door diverse actuele studies bevestigt: een goede werkplekinrichting is een belangrijk thema waar medewerkers en werkgevers dagelijks mee te maken hebben. Verschillende ARBO richtlijnen zijn ons bekend en wij adviseren u graag om ook uw checkoutzone ergonomisch met behulp van moderne technologie en praktische oplossingen in te richten.

Een goed ingericht werkplek beperkt het ziekteverzuim

Een werkplek dat als maatkostuum aansluit bij de gebruikers op het gebied van comfort draagt bij aan het voorkomen van uitval en ziekteverzuim. Ook heeft een goed ingerichte werkplek een positieve invloed op het plezier van de medewerker. In een kassameubel omgeving vertaald zich dit ook in direct klantcontact, waarbij een glimlach een belangrijke rol speelt in de winkelbeleving van uw klant.

Hoe kan je investeren in een goede kassameubel werkplek?

Medewerkers/ personeel is een waardevol kapitaal. Tevreden (kassa) medewerkers bedienen ook vriendelijker klanten. Bij een goed ingerichte kassameubel werkplek behoren ook passende oplossingen. Door onze jarenlange ervaring in Retail werkplekken beschikt Pillen over verschillende oplossingen die het ergonomische aspect bij een kassameubel beïnvloeden. Herkent u bijvoorbeeld de koude temperatuur en tochtproblemen in een kassameubel? Een energiezuinige kassaverwarming (infraroodverwarming) is een eenvoudig te installeren product van Pillen en kan dit probleem in no time verhelpen. Of een goede kassameubelverlichting LED draagt ook bij aan het werkplek comfort van uw kassa medewerker.

Kassameubel verwarming & verlichting van Pillen

Daardoor kunt u ook uw individuele wensen kenbaar maken en maken wij een oplossing op maat. Onze kassameubel verwarming heeft slechts een verbruik van 145 Watt en bereikt eenvoudig een temperatuur van +- 70 graden celcius.

Nieuw de checkout organizer verhoogt de gebruiksvriendelijkheid van uw checkout

In onze checkouts  kunnen ook de checkout organizers worden toegepast. Een door Pillen ontwikkeld cockpit systeem dat de checkout voor de kassa medewerker nog gebruiksvriendelijker maakt. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Wij adviseren u graag hoe uw kassameubel kunt optimaliseren. Ook voor niet Pillen Checkouts kunnen wij oplossingen/ producten aanbieden.

 

 

Infraroodverwarming
Infraroodverwarming Infraroodverwarming LED-verlichting
LED-verlichting LED-verlichting Checkout organizer
Checkout organizer   Checkout organizer

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze toepassingen met betrekking tot ergonomie & technologie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Contact formulier

Naam E-mail Telefoonnummer Bericht $(document).ready(function() { try { $(“#INNO_Form_Referer”).val(document.referrer); var newDate = new Date(); var datetime = newDate.today() + ” ” + newDate.timeNow(); //var datetime = newDate.toLocaleString(“nl-NL”); $(“#INNO_Form_DateTime”).val(datetime); } catch (error) { //alert(error); } });