Toepassing van LED verlichting

Het is een feit dat we ons het meerendeel van het leven bevinden in gesloten ruimtes. Daglicht is daarom essentieel. Licht speelt een belangrijke rol in het leven. Daglicht draagt bij aan het menselijke gevoel van geluk, comfort en energie. Onderzoeken laten ook zien dat goede verlichting de concentratie verhoogd van mensen. Daarom is het ook van belang om als specialist in retail na te denken over een goede werkplekverlichting. Zowel bij checkouts, maar ook bij andere werkplekomgevingen in winkels: balies, servicebalies, etc.

Waaraan moet uw LED-verlichting voldoen?

De LED armaturen van Pillen zijn in verschillende vormen en uitvoeringen verkrijgbaar. Zo speelt lichtkleur een essentiele rol, maar ook de intensiteit van het licht kan bepalend zijn voor het taakgebied waar gewerkt wordt. Omdat wij de LED verlichting zelf ontwerpen en produceren kunnen wij ook op maat gemaakte LED verlichting leveren die voldoet aan uw wensen en uw omgeving.

Uitvoeringen van onze LED-verlichting die wij leveren in winkelomgevingen en checkoutzones, zijn:

  • LED panels: verlichting voor systeemplafonds of vrijhangende oplossingen
  • LED frames; design verlichting rond, ovaal
  • Spanframes met LED verlichting
  • Highbay verlichting voor grote oppervlaktes als alternatief op gas ontlading lampen.

Neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie over de toepassing van LED verlichting op werkplekken of in uw interieur.  U kunt ook meer informatie vinden op het specifieke merk van Pillen: Taglumo Lighting. Specialist in werkplekverlichting.

 

Werkplekverlichting checkoutzone Werkplekverlichting checkoutzone Design LED-verlichting Design LED-verlichting

Contact

Heeft u vragen over onze LED-verlichting? Of wilt u meer weten over de werking van LED-verlichting bij u in de winkel? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact formulier

Naam E-mail Telefoonnummer Bericht $(document).ready(function() { try { $(“#INNO_Form_Referer”).val(document.referrer); var newDate = new Date(); var datetime = newDate.today() + ” ” + newDate.timeNow(); //var datetime = newDate.toLocaleString(“nl-NL”); $(“#INNO_Form_DateTime”).val(datetime); } catch (error) { //alert(error); } });