Checkout organizer

In een kassameubel moet een kassamedewerker veel verschillende producten en systemen bedienen en bewaken. Een kassameubelcamera, kassaband, verlichting en/of infraroodverwarming. Wat als al deze producten en functies in een eenvoudig display/systeem geïntegreerd worden? Daarmee is het voor de kassa medewerker gebruiksvriendelijker en ben je als retailer toch ook meer SMART bezig? Ook ondervang je daarmee verschillende systemen met verschillende storingsproblemen/ onderhoudsintervallen in een oplossing.  Dat betekent ook dat nu de kassamedewerker zich beter kan concentreren op het bedienen van haar klanten in plaats van het bewaken van allemaal verschillende knoppen en bedieningen.

Pillen wij maken een kassameubel SMART

Om alle kassameubel functionaliteiten samen te vatten hebben wij een SMART Checkout Organizer ontwikkeld.  Het is een modern tablat, dat met de nodige software is uitgerust en eenvoudig te bedienen is. Verschillende aan te schaffen modules kunnen worden geïnstalleerd op dit SMART systeem op elke checkoutmeubel van Pillen, maar ook op uw huidige checkout zijn verschillende modules te installeren.  Het is vergelijkbaar met een Smart Home systeem. U kunt nu ook uw checkout op afstand in of uitschakelen, maar ook specifiek de infraroodverwarming of LED verlichting aan of uitschakelen. Ook kunt u indien gewenst mee kijken op afstand naar de kassameubel camera.

Wij adviseren u graag hoe u de Checkout Organizer kunt toepassen op uw checkout. Ook op niet Pillen Checkouts is de Checkout organizer te installeren voor bepaalde functies. Neemt u contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

    

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze toepassingen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Contact formulier

Naam E-mail Telefoonnummer Bericht $(document).ready(function() { try { $(“#INNO_Form_Referer”).val(document.referrer); var newDate = new Date(); var datetime = newDate.today() + ” ” + newDate.timeNow(); //var datetime = newDate.toLocaleString(“nl-NL”); $(“#INNO_Form_DateTime”).val(datetime); } catch (error) { //alert(error); } });