Infraroodverwarming in winkelomgevingen

Kou en tocht is erg vervelend op de werkplek. Zeker in de checkoutzone of bij de informatiebalie is dit een bekend probleem. Kou en tocht beïnvloedt ook de gezondheid van de medewerkers en daarmee de productiviteit. Pillen installeert jaarlijks honderden energiezuinige verwarmingen voor kasssameubelen, counters, en winkelwerkplekken van het merk HeatFun infraroodverwarming.

Individueel verwarmen van uw winkel werkplekken en bespaar direct!

Met onze infraroodverwarming kunt u individueel uw werkplek verwarmen. Stelt u zich voor dat u als supermarkteigenaar de algehele winkeltemperatuur enkele graden lager kunt zetten, omdat u gericht bijverwarmd op werkplekken daar waar de behoefte bestaat? Bijvoorbeeld een kassameubelverwarming, of een vrij hangende verwarming bij de vleesafdeling? Een behoorlijk besparingspotentieel kunt u zelf inschatten op uw energiekosten van de centrale verwarming, maar ook de besparing van uw interne winkel koelingen. Met de energiezuinige infraroodverwarmingen van Pillen kunt u individueel en doelgericht verwarmen.

Er zijn verschillende verwarmingen voor uw winkel beschikbaar. Van vrijstaande elementen tot vrijhangende plafondelementen als verwarming. Ook een unieke combinatie van LED verlichting in combinatie met infraroodverwarming behoren tot de oplossingen. Wij verwijzen u door naar de website van HeatFun; specialist in infraroodverwarming. Het merk HeatFun is onderdeel van Pillen. Door de jarenlange ervaring in retail en eigen ontwikkeling en productie kunnen wij u ook een passende oplossing op maat bieden.

Wij adviseren u graag, u kunt ook contact opnemen met onze collega’s van HeatFun infraroodverwarming.

 

Comfortabele infraroodverwarming  Comfortabele infraroodverwarming Infrarood werkplekverwarming Infrarood werkplekverwarming

Contact

Heeft u vragen over onze infraroodproducten? Of wilt u meer weten over de werking van infraroodverwarming bij u de winkel? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact formulier

Naam E-mail Telefoonnummer Bericht $(document).ready(function() { try { $(“#INNO_Form_Referer”).val(document.referrer); var newDate = new Date(); var datetime = newDate.today() + ” ” + newDate.timeNow(); //var datetime = newDate.toLocaleString(“nl-NL”); $(“#INNO_Form_DateTime”).val(datetime); } catch (error) { //alert(error); } });